Agirlcalledcat Secondary

De flyer van a GirlCalledCat

woensdag 2 november 2016

Kathelijne van aGirlCalledCat drukte bij ons een onwijs leuke flyer voor haar webshop. Tof design heeft bij ons altijd een streepje voor. Tijd dus om eens te praten met Kathelijne.

kathelijnegcc

Hi Kathelijne! Wat doe je bij aGirlCalledCat?

“Ik ben grafisch vormgever en de oprichtster van het merk aGirlCalledCat. Een webshop met organic babykleding en accessoires. Ik ontwerp de illustraties en het drukwerk, heb contact met websites/blogs, groothandels, drukkerijen en winkels. Daarnaast houd ik de website bij, zet ik marketingplannen uit en maak ik foto’s voor op de website en de social media-kanalen.”

Waarom een flyer laten drukken? Waar kwam het idee vandaan?

“Ik wilde graag een mooie flyer, die ik bij alle bestellingen kon doen. Op de voorkant van de flyer zie je verschillende foto’s van de producten en op de achterkant staat een stukje tekst. Zo heb je gelijk een beeld van waar aGirlCalledCat voor staat.”

Erg mooie flyer! Heb je al reacties gehad?

“Dankjewel! Ja, ik heb zeker leuke complimentjes gekregen. Ik heb gekozen voor een vierkante flyer van houtvrij natuurkarton, omdat het er zo mooi luxe uitziet. En het is natuurlijk ook beter voor het milieu!”

flyers

Flyers nu blijvend in prijs verlaagd

Makkelijk en professioneel reclame maken is nu een stuk voordeliger, want wij hebben de prijzen voor alle soorten flyers verlaagd!


  1. #Design
  2. #Flyer maken
  3. #Klanten

Drukwerkdeal.nl

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal.nl

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.