21 april (2e Paasdag) zijn onze productiefaciliteiten en klantenservice gesloten. Natuurlijk kun je die dag gewoon in onze webshop terecht. Hou echter rekening met een langere levertijd op je producten. Vragen? Neem vóór vrijdag 18:00 uur even contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Drukwerkdeal.nl neemt haar verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Om onze ambities op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) kracht bij te zetten is Drukwerkdeal.nl partner geworden van MVO Nederland. MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Drukwerkdeal.nl en het milieu

Hoogwaardige technologie met een milieuvriendelijk karakter
Als grootste online drukkerij in Nederland heeft Drukwerkdeal.nl haar productie voor een groot deel in eigen beheer. Hierdoor is er volledige controle op alle bedrijfsactiviteiten. Door orders van klanten slim te verzamelen en te combineren verbruikt Drukwerkdeal.nl tot 70% minder grondstoffen en energie ten opzichte van traditionele productiemethodes. Daarnaast houdt Drukwerkdeal.nl rekening met het milieu bij het investeren in en het ontwikkelen van nieuwe productiemiddelen en -methodes. Zo gebruikt 47% van het printerpark inmiddels milieuvriendelijke inkten; in 2010 was dit nog maar 17%.


FSC®- en PEFC®-gecertificeerd
We zijn erg trots op het bezit van een FSC- en PEFC-certificaat. Het FSC-certificaat garandeert een houtproductie onder goede ecologische, economische en sociale omstandigheden. Hiermee ben je er zeker van dat de herkomst van onze grondstoffen verantwoord geregeld is. Bij de selectie van leveranciers wordt dan ook de voorkeur gegeven aan leveranciers die net als wij staan voor het milieu. De elektronische certificaten zijn hieronder te downloaden:


FSC-certificaat PEFC-certificaat


Het FSC-keurmerk geeft ons het recht om het FSC-logo op jouw drukwerk te plaatsen. Geïnteresseerd? Stuur dan gerust een mail of laat je telefonisch informeren door één van onze medewerkers.

Maatschappelijke betrokkenheid
Drukwerkdeal.nl geeft om haar medemens. Naast het feit dat Drukwerkdeal.nl een veilige en gezonde werkplek biedt aan haar werknemers, voelt Drukwerkdeal.nl zich betrokken bij de maatschappij. Zo steunt Drukwerkdeal.nl onder andere lokale sportverenigingen, verschillende maatschappelijke betrokken initiatieven (waarbij de opbrengst onder andere ten gunste van Kika, KWF en Pink Ribbon komt) en dragen wij Stichting Opkikker een zeer warm hart toe. Deze stichting zet zich er voor in om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke dag te bezorgen.

Drukwerkdeal.nl maakt gebruik van cookies om de website beter op je voorkeuren af te stemmen. Meer informatie over cookies.