Drukwerkdeal.nl verfbak

We hebben overal voor je gezocht,
maar kunnen niks vinden

We hebben geen producten gevonden,
maar wel andere resultaten

Je kunt het volgende proberen:

 • Controleer de spelling
 • Beperk de zoekopdracht tot 1 á 2 zoekwoorden
 • Voer een nieuwe zoekopdracht in

Veelgestelde vragen

  Nieuws

   Blog

    ISO 9001/ 14001 gecertificeerd!

    Wij zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en bewijzen dat! Zowel ons kwaliteits- als ons milieumanagement is bekroond met het zwaarwegende ISO certificaat! Kortom; dat kwaliteit, service en milieu centraal staan binnen onze bedrijfsvoering is een feit.    In relatief korte tijd hebben wij ons ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende spelers binnen de grafische branche. Wij proberen de prestaties van onze succesformule continue te verbeteren en de marktpositie nóg verder uit te bouwen. De vraag vanuit de markt is hierbij leidend. Kwaliteit is de motor voor het bereiken van deze doelstelling. Ons kwaliteitssysteem is dan ook ingericht volgens de ISO 9001; dé norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. En het resultaat mag er wezen. Vol trots hebben wij de ‘zwaarwegende kwaliteitsstempel’ in ontvangst mogen nemen. Het predicaat ‘ISO 9001 gecertificeerd’ geeft aan dat wij initiatieven ter verbetering van onze kwaliteit omarmen. Niet alleen met het oog op onze bedrijfsprestaties, maar vooral om aan de verwachtingen van onze klanten te blijven voldoen en deze zelfs te overtreffen. Het impliceert dus niet dat wij nu achterover kunnen leunen. Werken aan kwaliteit betekent een continue verbetering van onze bedrijfsprocessen, die uiteindelijk onze klanten ten goede komen. Kortom; dit certificaat is voor ons een absolute must!

    Belangrijkste redenen voor ons om te certificeren volgens de norm ISO 9001:

    • Hogere klanttevredenheid

    • Gestroomlijnde bedrijfsvoering

    • Betere bedrijfsprestaties en beheersing van bedrijfsrisico's

    • Versterking van onze merknaam/ reputatie


    Het ISO 9001-systeem heeft een nauwe aansluiting met ISO 14001; een internationaal erkende standaard op het gebied van milieumanagementsystemen. Deze standaard beschrijft de eisen waaraan een dergelijk systeem moet voldoen en draagt bij aan de uitvoering hiervan. Sinds de oprichting is ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ diep verankerd in onze manier van werken. De ISO 14001 certificering was voor ons dan ook een logische vervolgstap. En met dit certificaat verzekeren wij u dat het verbeteren van het milieu tot één van onze bedrijfsdoelstellingen behoort.

    Belangrijkste redenen voor ons om te certificeren volgens de norm ISO 14001:

    • Continue verbetering van onze milieuprestaties

    • Versterking van onze merknaam/reputatie

    • Beter beheren van milieurisico’s, zowel nu als in de toekomst

    • Aantoonbaar maken dat wij werken binnen de gestelde wet- en regelgeving


    Wij zijn tot 16 mei 2014 ISO 9001/ 14001 gecertificeerd. Tot die tijd wordt er jaarlijks een interne audit uitgevoerd om te controleren of wij nog steeds aan de genoemde normen voldoen. Bent u geïnteresseerd in de elektronische ISO certificaten? Hieronder kunt u de certificaten downloaden:

    Certificaat 9001
    Certificaat 14001
    Drukwerkdeal.nl maakt gebruik van cookies om de website beter op je voorkeuren af te stemmen. Meer informatie over cookies.